Nyheter

Våren och sommaren har haft bråda dagar, i mars föddes Busters och Doris valpar. De åkte till sina nya hem i mitten av maj och vi önskar dem och deras ägare lycka till med sina gemensamma liv.

En hel del utställningar har det blivit och fina resultat droppat in;

Sweeping Dansa min Docka har varit på några utställningar och vunnit flera cert och även BIR knapp 1 år gammal på SKK Int i Tvååker. Vi är mycket nöjda med hur utställningskarriären har startat för Dockan.

  SKK Int Tvååker BIR-hundarna Petter och Dockan

             

I år fyllde valparna i min första Affenpinscherkull 2 år och det blev dags att få till en championtitel, Närmast till hands var Petter, Sweeping Affen Get out of Hand. Efter ett par halvbra resultat så hände det plötsligt på SKKs två utställningar i Tvååker, Petter vinner cert båda dagarna och därmed var championatet i hamn. Som grädde på moset blev Petter också BIR båda dagarna och vann sitt första CACIB dag två, stort grattis till ägaren Katrin Andersson. Vi är alla stolta över Petter som nu skall tituleras SE DK CH DKJ-21 DKV-21. 

Hos SKK i Vänersborg fick Petter sällskap av sina syskon Biko, Mäddchen och yngre halvsyster Bönan och dessa utgjorde en uppfödargrupp och med sin mamma Fiffi en Avelsgrupp som blev BIS:3 i finalen. 

Sweeping Affen Bite the Bullet, Biko, blev BH:2 med cert, äg H Koljonen

Sweeping Affen Fit as a Fiddle, Mäddchen BIM med cert, det andra. Äg I Johannesson

Sweeping Affen Black eyed Bean, Bönan, ex 1.

SE DK CH DKJ-21 DKV-21 Sweeping Affen Get out of Hand, Petter

Vi har ju en ny liten svart apa i familjen, Anzolas Aska. Aska har en aldrig trytande energi och hon är full av attityd, en kombination som ständigt försätter Aska i roliga men sällan tillåtna situationer. Hennes attityd kommer dock till sin fördel i utställningsringen och i Vänersborg var hon med i gallringen för de bästa valparna i finalen och på utställningen efter i Borås slog hon till och blev BIS:2 Valp

Aska 6 månader

SE DK NO NORDIC CH DKV-21 Sweeping Inge Blåvinge, Bosse, har konstant placerat sig i Bästa Hanhundsklass, Hos SKK i Axvalla blev Bosse BIR och placerade sig på en hedrande BIG:2 i finalen. Äg Katrin Andersson

SE DK NO NORDIC CH DKV-21 Sweeping Inge Blåvinge, Bosse