Om kennel Sweeping

Jag har haft hund sedan 1969, då fick jag min första hund en svart mellanpudel. Flera raser har det blivit genom åren, t o m en blandras. Golden Retriever kom in tidigt i mitt liv, redan 1972, och jag blev rasen trogen fram till 2001. Första Borderterriern flyttade in 1991 och hela familjen blev helt betagna i Bolla som hon hette.
Nästa ras kom in i mitt liv 2018 då jag välkomnade min länge efterlängtade Affenpinscher. Uppfödning har jag haft sedan 1987 och det har blivit många kullarna Goldens men främst Borderterrier, även enstaka kullar med Mellanpudel, Irländsk Setter och Lagotto Romagnolo. Jag utbildade mig till hundtrimmare redan som mycket ung, ett yrke jag jobbat med hel- eller deltid sedan jag 1975. Jag tilldelades 2009 Svenska Terrierklubbens Uppfödarmedalj.
All min erfarenhet och kunskap jag skaffat mig genom åren använder jag mig utav i min avel i strävan mot att föda upp så bra hundar som det bara står i min makt att göra. Med bra menar jag friska, mentalt sunda rastypiska hundar. Den perfekta hunden är ännu inte född, det finns alltid detaljer som kan bli ännu bättre.

Erica Winberg
Skogvallavägen 6
511 68 Hyssna
tel: 0760456732
E-post: erica.w@hotmail.com